Ridicați piciorul drept de pe podea și deplasați-l sub piciorul stâng.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Să-ți distrugi înregistrări în gymnastic room ar putea fi mai ușor decât crezi. A 15-second balance test will determine whether or not the body has been or not or this question forum erogan is meargă complete sau dacă trebuie să vă retrageți puțin.

‘Numete biofeedback test și îl putem încorpora imediat în antrenament’, spune David Dellanave, proprietarul Movement Minneapolis, care folosește acest test împreună cu clienții săi. „Îți va oferi o idee mai bună un availibilitya corpului tău de a stabili a personal record, mai degrabă decât de a te descurca cum te simți.”

Iată cum funcționează: stai în picioare, cu picioarele depărtate de lățimea șoldului. Ridică un picior de pe podea, îndoind genunchiul și lăsând piciorul să se atârne în spatele tău. Țineți acest echilibru timp de 15 secunde, apoi repeta repei pe celălalt picior. Testați în fiecare zi de timp de o săptămână pentru a avea linie de bază sau capacitate normală de echilibrare a corpului.

„Linia de bază a oamenilor diferă. Unele vor fi șubrede, în timp ce altele vor rămâne stabile pentru un picior ”, spune Dellanave. Totuși, ceea ce contează este să vă găsiți punctul de plecare pentru comparație. S-ar putea să descoperiți că, într-o zi, vă aflați sub evaluarea inițială, când ați dormit prea puțin sau v-ați fi prea mult în ultimele zile sau când sunteți foarte stresat. În alte zile, veți testa plaga medie, a explicit el.

„Dacă v-ați soldat această pestilență inițială normală, doriți să îl împărtășesc mai greu în acea zi. Dacă echilibrul dvs. it goes fi mai rău în acea zi, ați reduce doar mișcarea ”, spune Dellanave. “This a fel de a proteja idiotii programul tău. Vă permite să știți cand să vă împiedicați și să vă depășiți de când limit it. Testul simplu funcționează și pentru toate ascensorii. Dacă sunteți plague linia de bază, alegeți a personal record pe primul set greu to the main elevatorului. This need să modii setul sau schema de repetiții pentru antrenamentul dvs. program, explicați.

Dacă testați prost, nu vă faceți grei: pur și simplu țineți sub control aspirațiile pentru antrenamentul din acea zi, spune Dellanave. Veți allege a PR destul de curând. Cu toate acestea, dacă sunteți performanți în mod constant sub nivel inițial, vă recomandăm să aruncați sau să privați factorii precum cantitatea și calitatea somnului, dieta și nivelul de stres. Toate acestea vă pot afecta starea fizică și performanța la sală.

VIDEO CONEXE:

(…)(…) Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Ați mai făcut presări pe bancă – give aa. Aici combine exerciculaii musculare clasice (și, bine, plictisitoare) with exerciții de greutate corporală care ard calorii, astfel încât să poți provoca mușchi noi.

Faceți acest antrenament de 3 ori pe săptămână. În zilele libere, faceți 20 de flotări, 20 de rânduri de gantere dar braț și 20 de genuflexiuni cu greutate corporală.

DESCARCĂ-L AICI

Doriți mai multe mișcări ca acestea de la Garner? Verificați antrenamental pleacă de la 30 de minute în Sweat Off din 6 săptămâni, noul pentru barbatrui fitness program, aplicație de streaming disponibil All Out Studio.

Antrenamentul

Perform mișcările în ordine. Faceți 4 seturi de câte 10 până la 12 repetări din fiecare exercițiu. Odihnește-te 45 de secunde între fiecare set, 1 minut între fiecare exercițiu.

1. Squat Split Overhead

Stai cu mâna stângă ținând o ganteră cu greutate medie deasupra capului. Puneți piciorul stâng înapoi, coborând într-o lovitură inversă. Fără a mișca picioarele, îndreptați-vă genunchii pentru a vă ridica. Acesta este începutul. Îndoiți-vă la genunchi, coborând trunchiul până când coapsa vizat acest paralel cu podeaua; îndreaptă-te înapoi. Acest 1 reprezentant. Schimbați fiecare set.

Eb spune: Dacă vă arcați spatele, țineți gantera la umăr și strângeți abdomenul.

2. Presă alternativă de ridicare a șoldurilor

Așezați-vă pe spate, gantere la squeak, cu picioarele plate pe podea lângă fund. Strângeți-vă glutele și ridicați trunchiul; ridică piciorul stâng. Acesta este începutul. Ridicați gantera dreaptă, apoi coborâți-o; repetați cu gantera stângă. Acest 1 reprezentant. Schimbați picioarele la fiecare set.

Eb spune: Ridicați șoldurile doar la fel de sus pe cât vor merge când vă strângeți gluteii.

3. Dumbbell Romanian Deadlift to Row

Stați cu picioarele la lățimea umerilor depărtați, cu genunchii ușor îndoiți, ținând gantere de greutate medie în lateral. Ținându-vă nucleul strâns, împingeți-vă fundul înapoi și articulați trunchiul înainte. Coborâți până când simțiți sau întind la nivel ischișorilor sau trunchiului acest paralel cu podeaua, oricare ar fi primul. Strângeți-vă abdomenul, apoi rânduiți gantera pe șolduri. Coborâți-le și îndreptați-vă înapoi. Acest 1 reprezentant.

Eb spune: Luați-vă timpul pe moarte; urmărește să durezi 2-3 seconds pentru a-ți coborî trunchiul.

4. Jumătate până la hip Lift și apăsați

Intinde-te pe spate, tinand o gantera la umarul stang. Mutați piciorul stâng în gluteul stâng. Acesta este începutul. Conduceți trunchiul în sus, ținând mâna dreaptă pe podea. Strângeți-vă glutele, conducând șoldurile în linie cu trunchiul. Ridicați gantera și coborâți-o. Reveniți the început. Acest 1 reprezentant; faceți 2 seturi pe fiecare parte.

Eb spune: Nu vă luați niciodată ochii de la gantera ridicată.

5. Apăsați lateral pe scândură laterală

Așezați-vă într-o scândură laterală dreaptă, antebrațul drept și piciorul drept pe podea, strâns la miez, cu o halteră ușoară în mâna stângă, ținută la beeps. Strângeți-vă abdomenele și mențiiți șoldurile the level; apăsați gantera drept în sus; coborâți-l înapoi la beeps. Acest 1 reprezentant; faceți 2 seturi pe fiecare parte.

Eb spune: Strângeți omoplații.

6. Rotiți ursul și apăsați

Urcă-te pe patru picioare, genunchii de pe podea, strâns la miez, or halteră ușoară în mâna stângă. Puneți garantează pieptul. Ridicați piciorul drept de pe podea și deplasați-l sub piciorul stâng. Pe măsură ce vă rotiți pieptul spre tavan, țineți gantera aproape de beep. Odată ce pieptul este orientat spre tavan, așezați piciorul drept lângă stânga, strângeți miezul și apăsați gantera în sus. Inversați mișcarea pentru a reveni la început. Acest 1 reprezentant. Faceți 2 seturi pe fiecare parte.

Eb spune: ciupiți omoplații tunci când pieptul this orientation spre tavan, protejându-vă umerii și obținând o muncă suplimentară la spate.

Abonament la sănătatea bărbaților hearstmags.com Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

This greu de imaginat bărbatul acestor imagini – a model of acoperire pentru bărbați, atlet de elită CrossFit și cel mai potrivit bărbat din Marea Britanie, cu o ghemuit în spate de 210 kg și 19:20 5K – cândva supigraponde adolescent, adolescent său și nedorit să facă sacrificii pentru o viață mai sănătoasă.

"Eram supraponderal și mâncam dulciuri constant," Zack George reflect in interviul său de copertă ca part a celei mai recent ediții a Men’s Health UK. "Aș mânca fast-food from șase ori pe săptămână. Eram destul de sportiv și aveam sau bună coordonare, dă așa obosi cu ușurință. Dacă mama mea parcă prea departe în parcarea supermarketului, m-aș plânge, pentru că sunt prea leneș să fie marrow pe jos."

Pentru antrenament eficient la domiciliu, povești înălțătoare, rețete ușoare și sfaturi în care pot avea încredere, abonați-vă astăzi la Men’s Health UK

ABONATI-VA

“Cel mai mare lucru, pentru mine, a fost cât de conștient sunt de propriul meu corp. Școala mea avea lecții de înot joi. Obișnuiam să mă prefac că sunt bolnavă, așa că nu ar trebui să-mi iau topul. ”Când avea 13 ani, George i-a cerut tatălui său să-i cumpere console și au încheiat o afacere: mănâncă mai sănătos timp de o lună și va primi una.

„În loc să fiu activ, eram blocat în fața unui ecran. Dă-mi o continuare a dietei mele. The 15 ani, am început să vreau să slăbesc și nu aveam nevoie de o recompensă externă. ”

Atunci George at început să lovească sports hall. „Nu știam ce fac”, este amintit el. „Aș încerca să ajungă cât mai greu în fiecare zi: să lipesc cât mai mult greutate pe bară și să fie curbez de câte ori pot. Oricine îl curbează cel mai mult câștigă. Am râs doar eu și colegii in May. În mod city, accumulate, fac asta destul de mult pentru a trăi. “

Când rănile la gleznă l-au forțat să-și închidă cizmele de rugby la 18 ani – previous, a reprezentat Leicestershire la rugby și a devenit căpitan sportiv la școală – George a mers la facultate și a devenit antrenor personal. Timp de cinci ani, a predat șase sesiuni de grup cu kettlebell pe săptămână, în timp ce trebuie să propună propriile cursuri de fitness din casa părinților săi. Din nou, tatăl său a oferit un nou stimul pentru creștere.

Antrenamentul EMOM cu 3 mutări al lui Zack George

„Știa cât de competitiv eram și a crezut întotdeauna că vei deveni un sportiv profesionist”, spune George. „Văzuse video clip unui eveniment din 2013, cu jocuri de înot și bar. A existența acestei fotografii [icoanelor CrossFit] Rich Froning, Jason Khalipa și Matt Chan, care stăteau la marginea bazinului, și păreau înșelați ca iadul! Acum știam ce fac sau de ce o fac. Dă un mișto ”.

Bineînțeles, George și-a dorit pentru el o felie de plăcintă CrossFit și s-a înscris the Battle for Midlands – or local functional fitness fitness fitness competition. "„A fost a cu sau mulțime degetele event of the picioare the inel. Toată lumea le făcea neîntrerupt, așa că m-am gândit că și eu ar trebui. Now give mi-am putut duce picioarele the inele. Now am avut experiență. Puterea mea, mișcările de bază și condițiile fizice erau în regulă. Orice lucru tehnic now era. “

Cel mai mare sportiv din CrossFit din Marea Britanie în controversa CEO-ului Tweet

A continat să se antreneze din greu, într-un program de 14 ore, șase zile pe săptămână, susținând cursuri de fitness și strângând două activi proprii the sports hall for care or deținea apoi cu sora lui. Corpul și mintea îi erau zdrobite sub greutatea ambiției sale. Apoi Harmeet Singh, a athlete from CrossFit care tocmai has modified the Leicester in Dubai, to intrat in timpul uneia dintre sesiunile Lui George’s CrossFit.

„M-a văzut presând cu strictețe 100 kg și mi-a spus:„ Te vei antrena și nu vom antrena împreună. I-am spus că scopul meu este să ajung la Jocuri. The spus: ‘Dacă vă sortăm tehnica și vă creștem capacitatea din partea gimnasticii, vom ajunge acolo’.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de zackgeorge (@zackgeorge)

Avans rapid către sezonul CrossFit 2019, care to eliminate regionalele pentru un sistem cu trei rute către jocurile CrossFit. Prima dată este direct către campion național, atletismul ocupă primul loc în țara deschisă, unde țara sau clubul sportiv CrossFit este afiliat. Pentru George, susținut de succesul său din anul anterior (s-a calificat prin Open pentru Regională Europeană din 2018), câștigă în Marea Britanie a fost biletul de aur pe care îl așteptase.

Open-ul din 2019 a început bine. George a câștigat primul antrenament și a terminat ca al doilea în al doilea loc. Al treilea test a fost Anunțat: 200ft plute cu gantere, 50 de trepte de gantere, 50 de apăsări stricte pentru mâini și or plimbare de 200ft. În milesoc was an obstacle, unul pe care George nu-lașeza. S-aimiedicat. ‘Nu știu că apăsările stricte ale mâinilor erau slăbiciunea mea,’ spune el. “Nu mă pregătisem corect. Nici măcar nu am ajuns la mersul pe mâini înainte de expirarea termenului de 10 minute. ”Scorurile lui George în clasamentul britanic în 2019 au fost două prime, or a doua, or a patra și o 168.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Accel eșec ar fi fost suficient pentru a-i deraia pe majoritatea dintre noi. Give pentru George, a fost or opportunitate: și-a văzut slăbiciunea ca pe or șansă de a ajunge la noi forțe. Pentru Openul 2020, to scăzut the 96 kg. Și el devenise mult mai bun la flotări, give campionatul din Marea Britanie a fost o cursă cu trei cai, with Elliot Simmonds, cel mai potrivit to the tuna di Marea Britanie, și David Shorunke într-o competiție strânsă. Când a fost anunțat cel de-al treilea test, acest lucru a avut apăsări pe mâini chiar în milesocul antrenamentului.

George acum clipi. Timpul său a fost de șapte minute și 36 of secunde ai a câștigat UK Open with a singur punct. Acum, ar putea începe antrenamentul pentru Jocurile CrossFit, pentru a concura împotriva celor mai mulți din Alliant Energy Center in Madison, Wisconsin.